Een eeuw zeevisserij in België : Belgische Vissersvloot

Schip: (bouwjaar 1948)


O.333 Monty (bouwjaar 1948), author: Onbekend
  


Karakteristieken schip

Bouwwerf: Beliard-Crighton
Bouwjaar: 1948
Schip-id: 1575
Dit schip is niet langer in de vaart. In 1950 werd dit schip voor de laatste maal opgenomen in de officiële bron (Officiële lijst der Belgische vissersvaartuigen 1951).



1947
Inschrijvingspl.Oostende
ImmatriculatienrO.333
NaamMonty
RoepnaamOPMV
Bruto tonnemaat543.12
Netto tonnemaat178.54
Lengte58.7
Breedte8.93
MotormerkStoom
Motor kW 
Motornummer 
Motor pk750
Motorjaar1948
Schiptype 
Dekking 
AandrijvingMotor
Technologie 
MateriaalStaal
Visuitrusting 
RederBelgische Staat
Eigenaar 
BronnenOfficiële lijst der Belgische vissersvaartuigen 1948
Bijschriften
uit bronnen
 
194819491950
   
   
 MontyMonty
OPMU  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Draadloze telegrafie(1) Telegraaf(1)
   
   
   
   
Officiële lijst der Belgische vissersvaartuigen 1949Officiële lijst der Belgische vissersvaartuigen 1950Officiële lijst der Belgische vissersvaartuigen 1951
   

Deze tabel met karakteristieken van een schip (en de wijzigingen hierin) start steeds met het jaar waarin het schip voor het eerst door de bron beschreven werd, en eindigt met het jaar waarin het schip uit de vaart gehaald werd, gezonken of afgebroken is. Enkel die jaren waarin volgens de geraadpleegde bronnen wijzigingen opgetreden zijn, worden weergegeven in de resultatentabel. Voor die jaren worden enkel de gewijzigde kenmerken vermeld. Lichtblauw gekleurde balkjes wijzen op een 'niet gewijzigd' kenmerk. Witte cellen en balkjes duiden op hiaten in de bronnen. Extra informatie over deze ontbrekende karakteristieken of andere gegevens over het schip zijn steeds welkom: reageer hier.

Bijkomende informatie

Opmerkingen


Meer informatie beschikbaar? Geef uw opmerkingen!

Uw naam en opmerking zullen worden weergegeven op de website om andere gebruikers te informeren. Eens uw opmerking verwerkt is, zal deze verwijderd worden van de website.
Gelieve ook uw e-mailadres op te geven zodat we met u contact kunnen opnemen voor eventuele bijkomende vragen. Uw e-mailadres wordt niet weergegeven op de website.




Terug naar resultaten