IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

Lekker koken met vis & zeevruchten
Adam, C.; Casparek-Türkkan, E.; Donhauser, R.-M.; Schmuck, M. (1996). Lekker koken met vis & zeevruchten. Zuid-Nederlandse Uitgeverij: Aartselaar. ISBN 90-438-0862-8. 126 pp.

Available in  Authors 
    VLIZ: Biological Resources RES.87 [105597]

Authors  Top 
  • Adam, C.
  • Casparek-Türkkan, E.
  • Donhauser, R.-M.
  • Schmuck, M.

Abstract
    Met dit praktische kookboek bereidt u met vis en zeevruchten de lekkerste voorgerechten, soepen en hoofdgerechten. Een gevarieerde selectie van internationale recepten biedt u gerechten voor elke dag, maar ook feestelijke schotels voor bijzondere gelegenheden. Bovendien vindt u in dit boek de belangrijkste informatie over zoet-en zoutwatervissen, schaaldieren en zeevruchten, de aankoop ervan en hun verschillende berijdingswijzen. Een exotische vissoep, een frisse zeevruchtensalade of een feestelijke, gegrilde langoustinestaart... Vis en zeevruchten hebben met dit boek geen geheimen meer voor u!

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Authors