IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

Uit schelp en schaal: De mooiste gerechten 'less is more'
Paquin, M. (2007). Uit schelp en schaal: De mooiste gerechten 'less is more'. Tirion Uitgevers B.V.: Baarn. ISBN 978-90-4391-042-2. 192 pp.

Available in  Author 
    VLIZ: Biological Resources RES.92 [105602]

Author  Top 
  • Paquin, M.

Abstract
    Een boek over schelp- en schaaldieren waarin het product zo veel mogelijk in zijn waarde gelaten wordt. Door slimme en originele toevoegingen alsmede een uitmuntende presentatie worden de ingrediënten op een hoger plan gezet. Het summum voor fruits de mèr-liefhebbers en mensen die de smaak van goede ingrediënten willen terugproeven in een gerecht. Simpel doch hoog niveau: Oestertartaar met citroen-korianderolie, garnalen-paprikacrème, gazpacho met venusschelpjes en zeekraalsalade met tarbot.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Author