IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (1): add | show Print this page

one publication added to basket [203904]
Puur Zeeland: De Zeeuwse keuken van Sergio Herman
Herman, S.; Lange, Q. (2009). Puur Zeeland: De Zeeuwse keuken van Sergio Herman. Terra: Arnhem. ISBN 978-90-8989-060-3. 192 pp.

Available in  Authors 
    VLIZ: Biological Resources RES.55 [105571]

Keyword
    Marine/Coastal

Authors  Top 
  • Herman, S.
  • Lange, Q.

Abstract
    In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en vernieuwende bereidingswijzen, het gebruik van exotische kruiden enn specerijen samen met oer-Zeeuwse producten maken eten bij restaurant Oud Sluis tot een unieke gebeurtenis. In de keuken van Sergio Herman staat versheid centraal; dit betekent dat hij vooral regionale en seizoensgebonden producten gebruikt. Gelukkig biedt zijn directe omgeving, Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse eilanden, hierboor een overschot aan mogelijkheden.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Authors