IMIS | Flanders Marine Institute
 

Flanders Marine Institute

Platform for marine research

IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Printer-friendly version

La détermination du degré de fraîcheur du poisson de mer
Van de Velde, A.J.J. (1939). La détermination du degré de fraîcheur du poisson de mer, in: 2e Internationaal Congres van de Zee, Luik, 30-31 Juli en 1-2 Augustus 1939 = 2ième Congrès International de la Mer, Liège, 30-31 juillet et 1-2 août 1939. pp. 422-424
In: (1939). 2e Internationaal Congres van de Zee, Luik, 30-31 Juli en 1-2 Augustus 1939 = 2ième Congrès International de la Mer, Liège, 30-31 juillet et 1-2 août 1939. Bestuur van het Zeewezen: Oostende. 803 pp., more

Available in  Author 
    VLIZ: Proceedings I [20899]
Document type: Conference paper

Keyword
    Marine

Author  Top 
  • Van de Velde, A.J.J.

All data in IMIS is subject to the VLIZ privacy policy Top | Author