IMIS | Flanders Marine Institute
 

Flanders Marine Institute

Platform for marine research

IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Printer-friendly version

De objektieve kwaliteitsbepaling van hard gezouten gerookte haring
De Clerck, R.; Debevere, J. (1969). De objektieve kwaliteitsbepaling van hard gezouten gerookte haring. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 25(VB/VV (I.W.O.N.L.)/6). Ministerie van Landbouw. Kommissie voor Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek in de Zeevisserij: Oostende. 15 pp.
Part of: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, more

Available in Authors 

Keyword
    Marine

Authors  Top 
  • De Clerck, R., more
  • Debevere, J.

All data in IMIS is subject to the VLIZ privacy policy Top | Authors