IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (1): add | show Print this page

one publication added to basket [23604]
Etude sur les caractères de l'huile d'olive ayant servi à la préparation de conserves d'esprot fumé
Henseval, M.; Deny, M. (1903). Etude sur les caractères de l'huile d'olive ayant servi à la préparation de conserves d'esprot fumé. Trav. Stat. Rech. Relat. Pêche Marit. Ostende 1: 38-45
In: Travaux de la Station de Recherches Relatives à la Pêche Maritime à Ostende. La Station de Recherches Relatives à la Pêche Maritime à Ostende: Bruxelles, more

Available in  Authors 

Keywords
    Historical account
    Products > Fishery products
    Products > Fishery products > Processed fishery products > Canned products
    Marine/Coastal

Authors  Top 
  • Henseval, M.
  • Deny, M.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Authors