IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (1): add | show Print this page

one publication added to basket [23607]
Contribution à l'étude du principe odorant de l'huile d'esprot et de l'huile de foie de morue
Servais, L. (1903). Contribution à l'étude du principe odorant de l'huile d'esprot et de l'huile de foie de morue. Trav. Stat. Rech. Relat. Pêche Marit. Ostende 1: 67-72
In: Travaux de la Station de Recherches Relatives à la Pêche Maritime à Ostende. La Station de Recherches Relatives à la Pêche Maritime à Ostende: Bruxelles, more

Available in  Author 

Keywords
    Products > Animal products > Products > Fish products > Animal oils > Fish oils > Fish liver oils > Cod liver oil
    Products > Fishery products > Processed fishery products > Fish oils
    Properties > Organoleptic properties > Odour
    Marine/Coastal

Author  Top 
  • Servais, L.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Author