IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

Optimal utilization and quality control of picked dogfish (Squalus acanthias L.) used in the hot smoking process
Declerck, D. (1977). Optimal utilization and quality control of picked dogfish (Squalus acanthias L.) used in the hot smoking process. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 126 - VB/VV (I.W.O.N.L.) 20. Kommissie voor Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek in de Zeevisserij (T.W.O.Z.): Gent. 10 pp.
Part of: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, more

Available in  Author 

Keyword
    Marine/Coastal

Author  Top 
  • Declerck, D., more

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Author