IMIS | Flanders Marine Institute
 

Flanders Marine Institute

Platform for marine research

IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Printer-friendly version

Organoleptical, chemical and microbiological aspects of vacuum packed and unpacked smoked pink salmon
Declerck, D. (1976). Organoleptical, chemical and microbiological aspects of vacuum packed and unpacked smoked pink salmon. Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent), 113-VB/VV (I.W.O.N.L.) 18. Kommissie voor Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek in de Zeevisserij (T.W.O.Z.): Gent. 9 pp.
Part of: Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (CLO Gent). Rijksstation voor Zeevisserij: Oostende. ISSN 0303-9072, more

Available in Author 

Author  Top 
  • Declerck, D., more

All data in IMIS is subject to the VLIZ privacy policy Top | Author