IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (1): add | show Print this page

one publication added to basket [251050]
Groente uit zee: Recepten en informatie over zeewier en algen
Kreischer, L. (2015). Groente uit zee: Recepten en informatie over zeewier en algen. Kosmos: Utrecht/Antwerpen. ISBN 978-90-215-6007-6. 192 pp.

Available in  Author 
    VLIZ: Biological Resources RES.120 [105627]

Keyword
    Marine/Coastal

Author  Top 
  • Kreischer, L.

Content
  • Kreischer, L. (2015). Zeevenkel, in: Kreischer, L. Groente uit zee: Recepten en informatie over zeewier en algen. pp. 56, more

Abstract
    Groente uit zee is het nieuwe kookboek van Lisette Kreischer, Stichting Noordzeeboerderij en Marcel Schuttelaar. Het is het eerste boek over zeewier en de dagelijkse keuken, met 50 heerlijke en verrassende recepten. Van de maker van de Dutch Weed Burger.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Author