IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

Hoe bereid ik vis
Coucquyt, P.; Francque, G.; Scheys, F. (2015). Hoe bereid ik vis. 3M Publishing: Malle. ISBN 978-90-78715-09-2. 144 pp.
cover

Available in  Authors 
    VLIZ: Biological Resources RES.91 [105601]

Keywords
    Fish products
    Food > Human food > Seafood
    Marine/Coastal

Authors  Top 
  • Coucquyt, P.
  • Francque, G.
  • Scheys, F.

Abstract
    Wanneer is vis op zijn best en hoe maak je vis het lekkerst klaar? In 'hoe bereid ik vis vind je voor 40 vissoorten de beste aankoopperiode volgens het seizoen en de meest geschikte kooktechnieken in duidelijke stap-voor-stapgerechten bakken, grillen, frituren, marineren, pocheren, smoren,stoven en stomen.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Authors