IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

Zeegroenten: Koken met algen en wieren - Gezond én goed voor de planeet
Deschagt, D.; Matthys, S. (2018). Zeegroenten: Koken met algen en wieren - Gezond én goed voor de planeet. Manteau/Standaard Uitgeverij NV: Brussel/Antwerpen. ISBN 9789022334904. 173 pp.

Available in  Authors 
    VLIZ: Biological Resources [105637]

Keywords
    Consumption
    Cooking
    Culinary arts
    Farming
    Food preparation
    Organisms > Eukaryotes > Plants > Algae
    Recipes
    Seaweed
    Marine/Coastal

Authors  Top 
  • Deschagt, D.
  • Matthys, S.

Content
  • Deschagt, D.; Matthys, S. (2018). Zeevenkel, in: Deschagt, D. et al. Zeegroenten: Koken met algen en wieren - Gezond én goed voor de planeet. pp. 50-51, more

Abstract
    In dit boek deelt Seaweedchef Donald Deschagt originele, haalbare recepten met zeewier of zeegroenten als hoofdingrediënt of smaakmaker met ons. Ga ook eens aan de slag met heerlijke veelzijdige groente zoals zeekraal, lamsoor, wakame en kombu: speltcroque met zeewierpesto, mosselen met zeekraal en wakame, smoothie met zeesla... Bijzonder lekker, maar ook gezond en goed voor het milieu!

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Authors