Zeegroenten: Koken met algen en wieren - Gezond én goed voor de planeet
Deschagt, D.; Matthys, S. (2018). Zeegroenten: Koken met algen en wieren - Gezond én goed voor de planeet. Manteau/Standaard Uitgeverij NV: Brussel/Antwerpen. ISBN 9789022334904. 173 pp.
|
Available in | Authors |
VLIZ: Biological Resources [105637]
|
Keywords |
Consumption Cooking Culinary arts Farming Food preparation Organisms > Eukaryotes > Plants > Algae Recipes Seaweed Marine/Coastal |
Content |
- Deschagt, D.; Matthys, S. (2018). Zeevenkel, in: Deschagt, D. et al. Zeegroenten: Koken met algen en wieren - Gezond én goed voor de planeet. pp. 50-51, more
|
Abstract |
In dit boek deelt Seaweedchef Donald Deschagt originele, haalbare recepten met zeewier of zeegroenten als hoofdingrediënt of smaakmaker met ons. Ga ook eens aan de slag met heerlijke veelzijdige groente zoals zeekraal, lamsoor, wakame en kombu: speltcroque met zeewierpesto, mosselen met zeekraal en wakame, smoothie met zeesla... Bijzonder lekker, maar ook gezond en goed voor het milieu! |
|