Carnet de cuisine: Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Van Hecke, G.; Van Hemeledonck, J. (2003). Carnet de cuisine: Eenvoudige recepten uit de Noordzee. Lannoo: Tielt. ISBN 90-209-5031-2. 174 pp.
|
Available in | Authors |
VLIZ: Biological Resources RES.45 [105562]
|
Authors | | Top |
- Van Hecke, G.
- Van Hemeledonck, J.
|
|
|
Abstract |
In dit kookschrift van de Brugse drie-sterrenchef, Geert Van Hecke, zijn meer dan 60 haalbare, creatieve recepten gebundeld. Stuk voor stuk eenvoudige gerechten uit de Noordzee! De opmaak waarbij de recepten in de foto´s zijn ingewerkt maken het schrift tegelijk aantrekkelijk en origineel! Ook de sfeervolle fotografie van Philippe Debeerst draagt hiertoe bij. Bovendien bevat het kookschrift wijn- en biertips voor een perfecte begeleiding van de gerechten. Een aanrader voor al wie houdt van een sobere, maar hoogst verfijnde keuken. |
|