IMIS

Publications | Institutes | Persons | Datasets | Projects | Maps
[ report an error in this record ]basket (0): add | show Print this page

Carnet de cuisine: Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Van Hecke, G.; Van Hemeledonck, J. (2003). Carnet de cuisine: Eenvoudige recepten uit de Noordzee. Lannoo: Tielt. ISBN 90-209-5031-2. 174 pp.

Available in  Authors 
    VLIZ: Biological Resources RES.45 [105562]

Authors  Top 
  • Van Hecke, G.
  • Van Hemeledonck, J.

Abstract
    In dit kookschrift van de Brugse drie-sterrenchef, Geert Van Hecke, zijn meer dan 60 haalbare, creatieve recepten gebundeld. Stuk voor stuk eenvoudige gerechten uit de Noordzee! De opmaak waarbij de recepten in de foto´s zijn ingewerkt maken het schrift tegelijk aantrekkelijk en origineel! Ook de sfeervolle fotografie van Philippe Debeerst draagt hiertoe bij. Bovendien bevat het kookschrift wijn- en biertips voor een perfecte begeleiding van de gerechten. Een aanrader voor al wie houdt van een sobere, maar hoogst verfijnde keuken.

All data in the Integrated Marine Information System (IMIS) is subject to the VLIZ privacy policy Top | Authors