IMIS | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Le fumage du poisson
Knockaert, C. (2005). Le fumage du poisson. Valorisation des produits de la mer. IFREMER: Plouzané. 174 pp.
Deel van: Valorisation des produits de la mer. IFREMER: Plouzané. ISSN 0998-4089, meer

Beschikbaar in  Auteur 
    VLIZ: Biological Resources RES.19 [121265]

Trefwoorden
    Processing fishery products > Curing
    Products > Fishery products > Processed fishery products
    Products > Fishery products > Processed fishery products > Cured products
    Marien

Auteur  Top 
  • Knockaert, C.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur