SuperNova | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

SuperNova

SuperNova is een evenement waarbij visionaire oplossingen, technologieën en inzichten samenkomen. Waar game-changers en bedrijven van morgen elkaar ontmoeten, en ondernemers, professionals en creatievelingen contact maken om geïnspireerd en gestimuleerd te raken. Op 27 en 28 september nodigt de SuperNova professional-top professionals, ondernemers, creatieven, onderzoekers, innovators en investeerders uit (betalend). Tijdens het weekend van 29 en 30 september staat het SuperNova-festival open voor iedereen die geïnspireerd en nieuwsgierig is (gratis). Het Vlaams Instituut voor de Zee zal aanwezig zijn op het SuperNova-festival met een interactieve stand om het Marine Robotics Centre onder de aandacht te brengen.

Op de stand 'Sea exploration made easy' toont het VLIZ hoe mariene robotica en andere semi-autonome instrumenten de zeewetenschap helpen om de uitgestrekte zeeën en oceaan te verkennen en in kaart te brengen. Kom op SuperNova ontdekken hoe dat in zijn werk gaat en wordt zelf even de piloot van een onderwaterrobot!

Het SuperNova-festival vindt plaats op 29 en 30 september in Antwerpen, op meerdere sites in de buurt van “Het Eilandje” (Waagnatie, Felix Pakhuis, Retail Detail, MAS ...). Op het festival kun je deelnemen aan de onderdelen Expedition, Tech Fair en de TalentBuzz.

Meer info via www.supernovafest.eu.