VLIZ Marine Science Day 2020 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ Marine Science Day 2020

De 20ste editie van de VLIZ Marine Science Day belooft een speciale editie te worden. In 2020 viert het VLIZ namelijk zijn 20ste verjaardag met als centrale thema VLIZ doorbreekt grenzen. Voor deze 20ste editie keer verwachten we extra deelnemers en wijken we met de #VMSD20 uit naar een andere locatie: Cultuurcentrum De Grote Post in Oostende. Ook het programma krijgt een grondige make-over. Voor het eerste vullen we het plenaire programma aan met verschillende parallelle break-out sessies. Voor elk wat wils! Meer dan ooit zal #VMSD20 een niet te missen feest zijn voor de mariene professional en student, boordevol opportuniteiten om te interageren met gelijkgestemden en de ideale gelegenheid om je netwerk te vergroten!

Naast de klassieke, plenaire keynotes en pre-doc presentaties, bieden we alle andere deelnemers de mogelijkheid om hun onderzoek, activiteiten en producten te delen via een Sea Science Fiction market, een Sea-nema, live poster presentaties, een Cool Ocean Tool Speakers Corner, of 1 van de 3 interactieve verrassingssessies voor zij die met de beste ideeën afkomen.

  • De deadline voor het indienen van een abstract voor een mondelinge presentatie (pre-doc), een poster of voor het hosten van een interactieve verrassingssessie verstrijkt op 12 januari 2020.
  • Een idee indienen voor een van de overige interactieve sessies (de Sea Science Fiction market, de Sea-nema of de Cool Ocean Tool Speakers Corner) kan tot 16 februari 2020.
  • Mariene en maritieme bedrijven kunnen zichzelf voorstellen op het Meet the Company evenement. Hiervoor stuur je een mailtje naar karen.rappe@vliz.be, waarna we met jou contact opnemen om de mogelijkheden te bekijken.

De registratie voor het evenement opent vanaf half januari 2020.

Meer informatie over het evenement is terug te vinden op de website van de VLIZ Marine Science Day: www.vliz.be/vmsd