Pas afgestudeerd? Dien je eindwerk in voor de VLIZ Aanmoedigingsprijzen Mariene Wetenschappen 2007! | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

Pas afgestudeerd? Dien je eindwerk in voor de VLIZ Aanmoedigingsprijzen Mariene Wetenschappen 2007!

Toegevoegd op 2007-08-23
Het werk van jonge Vlaamse mariene onderzoekers erkennen en hen aanzetten tot kwaliteitsvolle wetenschappelijke bijdragen aan het zeewetenschappelijk onderzoek in Vlaanderen is hét doel van de jaarlijkse prijs. De twee winnaars ontvangen elk 500 EUR en mogen hun werk voorstellen op de VLIZ Jongerencontactdag van 29 februari 2008.
Laureaten van de VLIZ Aanmoedigingsprijs 2006 presenteren hun werk op de Jongerencontactdag in maart 2007: Katrien Broekaert (boven) en Robby Caspeele (onder). © VLIZ (Decleer)

Ben je dit jaar of vorig jaar afgestudeerd aan een Vlaamse universiteit of hogeschool? Ben je fier op je marien- of kustgerelateerd eindwerk? Stel je dan kandidaat voor de VLIZ Aanmoedigingsprijzen Mariene Wetenschappen! Inschrijven kan nog tot 16 november 2007.

Misschien win je wel de prijs van 500 EUR en mag je je werk komen voorstellen op de VLIZ Jongerencontactdag op 29 februari 2008? Jaarlijks worden twee prijzen uitgereikt: één uit de biologische inzendingen en één voor niet-biologische topics. Zowel fundamentele als toegepaste onderzoeksonderwerpen in alle takken van de mariene wetenschappen komen in aanmerking.

Meer informatie over de deelnemingsvoorwaarden vind je op de VLIZ website of in het wedstrijdreglement.[Overzicht] [Login]