Negen kustprojecten bekroond met een Award ‘Duurzaam Kustproject 2008' | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

Negen kustprojecten bekroond met een Award ‘Duurzaam Kustproject 2008'

Toegevoegd op 2008-06-26
Op 4 juni 2008 werden de 'Awards Duurzaam Kustproject 2008’ uitgereikt aan negen projecten aan de Vlaamse Kust. Op deze manier wil het Coördinatiepunt Duurzaam Kustbeheer de initiatieven die aandacht hebben voor de toekomst en die uitmunten door vindingrijkheid en duurzaamheid extra in de kijker zetten.

De Awards zijn een initiatief van het Coördinatiepunt Duurzaam Kustbeheer en vormen een onderdeel van de campagne ‘De Kust kijkt verder’. Alle awardwinnende projecten werden gebundeld in een gloednieuwe brochure. De brochure en de website www.dekustkijktverder.be moeten dienen als inspiratiebron en als prikkel voor iedereen aan de kust om ook zelf een duurzaam project uit te werken.

Een opsomming van de winnende projecten 2008:

VLIZ is partner in het project, evenals het Doelstelling 2-secretariaat, de Provincie West-Vlaanderen, de cel Kustzonebeheer van het Agentschap voor Natuur en Bos van de Vlaamse overheid, de Afdeling Kust van Maritieme Dienstverlening & Kust en Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu.[Overzicht] [Login]