VLIZ werft aan: twee IT-specialisten | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

VLIZ werft aan: twee IT-specialisten

Toegevoegd op 2008-09-09
Het VLIZ zoekt voor onmiddellijke indiensttreding 2 projectmedewerkers voor de ontwikkeling en onderhoud van websites, databanken en andere toepassingen binnen het datacentrum van het VLIZ; het voorzien van hulp aan computergebruikers binnenshuis; het beheren van computer/IT materiaal en het installeren van software.
VACATURES VLAAMS INSTITUUT VOOR DE ZEE

Het VLIZ zoekt voor onmiddellijke indiensttreding 2 projectmedewerkers (m/v):

IT-specialisten datacentrum

Taakomschrijving
Ontwikkeling en onderhoud van websites, databanken en andere toepassingen binnen het datacentrum van het VLIZ. Een kerntaak wordt het verder uitbouwen van VLIZ databanken met betrekking tot zeewetenschappelijk onderzoek, en de verbinding tussen deze databanken en het internet verzorgen. Hulp aan computergebruikers binnenshuis en beheren van computer/IT materiaal. Installatie van software.

Profiel

  • graduaat informatica
  • kennis van relationele databanken (MSSQL)
  • kennis van MSAccess, PHP, HTML, JavaScript
  • kennis van netwerken en MSWindows2000 server
  • configuratie en troubleshooting ervaring met Windows NT/98/2000/XP en Microsoft Office applicaties
  • Wij bieden een uitdagende job in de dynamische omgeving van het VLIZ, de nodige opleidingen, een contract onbepaalde duur, en een salaris volgens diploma/ervaring (barema’s van de Vlaams personeelsstatuut).

    Spreekt deze functie u aan, stuur dan uw sollicitatiebrief met uw curriculum vitae vóór 3 oktober 2008 naar Jan Mees, Directeur VLIZ, Wandelaarkaai 7, B-8400 Oostende. Meer informatie op jan.mees@vliz.be of 059 34 21 30.    [Overzicht] [Login]