HYDRO 06: Antwerpen verwelkomt internationaal hydrografisch colloquium in 2006 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

HYDRO 06: Antwerpen verwelkomt internationaal hydrografisch colloquium in 2006

Toegevoegd op 2006-02-21
De vijftiende internationale HYDRO 06-conferentie, een initiatief van de Hydrographic Society Benelux en gesteund door de International Federation of Hydrographic Societies, wordt georganiseerd van maandag 6 tot en met donderdag 9 november 2006 in het Provinciehuis Antwerpen.
Van maandag 6 tot en met donderdag 9 november 2006 zal in het Provinciehuis Antwerpen de vijftiende internationale HYDRO conferentie plaatsvinden. HYDRO 06 is een initiatief van de Hydrographic Society Benelux, gesteund door de International Federation of Hydrographic Societies.

Met als centrale thema ‘Evoluties in de hydrografie’ zullen diverse onderwerpen – zoals oceanografie, kartering, databeheer, multibeam, lidar, magnetometrie, GIS e.a. – de revue passeren. Deelnemers die wensen dat een presentatie of een poster in het programma wordt opgenomen, worden gevraagd een korte samenvatting van maximum 2 pagina’s op te sturen tegen uiterlijk 16 december 2005. Dit kan via de website: www.hydro06.com of per email: abstracts@hydro06.com (bij voorkeur als een pdf).[Overzicht] [Login]