Recent afgestudeerden dingen naar de VLIZ Aanmoedigingsprijs Mariene Wetenschappen 2009 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

Recent afgestudeerden dingen naar de VLIZ Aanmoedigingsprijs Mariene Wetenschappen 2009

Toegevoegd op 2009-07-01
Ben je dit jaar of vorig jaar afgestudeerd als marien wetenschapper aan een Vlaamse universiteit of hogeschool? Ben je fier op je marien- of kustgerelateerd eindwerk? Stel je dan kandidaat voor de VLIZ Aanmoedigingsprijzen Mariene Wetenschappen! Inschrijven kan tot 10 oktober 2009.
Jonge vorsers aanzetten tot kwaliteitsvolle wetenschappelijke bijdragen aan het zeewetenschappelijk onderzoek in Vlaanderen is hét doel van deze jaarlijkse prijs. Hier één van de lauraten van de editie 2008 (Steven De Meester). © VLIZ (Decleer)

Jaarlijks worden twee prijzen uitgereikt: één uit de biologische inzendingen en één voor niet-biologische topics. Zowel fundamentele als toegepaste onderzoeksonderwerpen in alle takken van de mariene wetenschappen komen in aanmerking.

Misschien is het wel jouw werk die uit de inzendingen wordt gekozen? En ben jij het die de prijs van 500 EUR mag komen in ontvangst nemen op de viering 10 jaar VLIZ op 27 november 2009?

Meer informatie over de deelnemingsvoorwaarden vind je op de VLIZ website of in het wedstrijdreglement.[Overzicht] [Login]