VLIZ werft aan: medewerkers voor de afdelingen Datacentrum, IT en Onderzoek | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

VLIZ werft aan: medewerkers voor de afdelingen Datacentrum, IT en Onderzoek

Toegevoegd op 2019-09-02
Het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) is op zoek naar collega’s die met passie en kennis ons groeiende instituut willen versterken en de blauwe uitdagingen van de toekomst willen aangaan. Om onze diensten te verbeteren werven we drie medewerkers aan voor de afdeling Datacentrum en een medewerker voor de afdeling IT. Om onze onderzoekscapaciteit te versterken werven we drie nieuwe collega’s aan in het departement Onderzoek.

Foto: VLIZ

Het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) groeide in 20 jaar tijd uit tot een kennisinstelling die niet meer weg te denken is uit het mariene onderzoekslandschap. Wat begon als een instituut met als voornaamste doel dienstverlening, evolueerde naar een nationaal en internationaal aanspreekpunt voor marien onderzoek. Het VLIZ initieert en verricht multidisciplinair onderzoek en ondersteunt mariene experten door het ter beschikking stellen van onderzoeksinfrastructuur, data, informatie en kennis. Het VLIZ ondersteunt de blauwe economie en reikt de hand naar het brede publiek. Het VLIZ verruimt continu zijn horizonten en streeft ernaar een van de wereldspelers te zijn op het vlak van zee- en kust gebonden onderzoek.

Een stimulerende werkomgeving vormt de basis van ons bloeiend kennisinstituut. Het welzijn van onze medewerkers staat voorop. Het VLIZ is op zoek naar collega’s die met passie en kennis ons groeiende instituut willen versterken en de blauwe uitdagingen van de toekomst willen aangaan

Klik op onderstaande posities voor meer uitgebreide informatie over de jobinhoud en voorwaarden:
  We bieden een competitief salaris volgens de schalen van wetenschappelijk personeel bij de Vlaamse Overheid en een uitdagende job in een creatieve omgeving.


[Overzicht] [Login]