Draai deze zomer een maand lang mee als jobstudent op het VLIZ | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

Draai deze zomer een maand lang mee als jobstudent op het VLIZ

Toegevoegd op 2020-01-28
VLIZ rekruteert meerdere jobstudenten voor de zomermaanden juli, augustus of september 2020. Geïnteresseerde studenten kunnen tot en met 30 april 2020 hun kandidatuur indienen via het online invulformulier. In de eerste helft van mei worden de vakantiejobs toegekend.

De jobstudenten die in augustus 2019 werkzaam waren op het VLIZ. Ook in juli en september zijn meerdere enthousiaste krachten onze instelling komen versterken. Foto: VLIZ (Fockedey)

Meerdere studenten krijgen deze zomer weer de kans om gedurende één maand – tijdens de maanden juli, augustus of september – mee te werken aan diverse lopende projecten en nieuwe initiatieven van het Vlaams Instituut voor de Zee.

Het VLIZ biedt kandidaten aangename werkomstandigheden en een passende verloning. Van de geïnteresseerden wordt een open en dynamische ingesteldheid verwacht en een grote zin voor kwaliteit.

Kennis van de zee en/of van de mariene wetenschappen of van specifieke aspecten van databeheer of communicatie strekken tot de aanbeveling. Studenten van marien-gerelateerde opleidingen genieten een zekere voorkeur.

Wil je graag een maand lang meedraaien als jobstudent op het VLIZ? Vul dan het online formulier in en bezorg ons je curriculum vitae, samen met een motivatiebrief en eventuele voorkeur voor periode, uit te voeren activiteit of afdeling.
 

Link: www.vliz.be/nl/aanbod-studenten[Overzicht] [Login]