Open Marien Archief | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Open Marien Archief

Het Open Marien Archief van België (OMA) biedt vrije toegang tot de digitale publicaties over de Vlaamse kust en het Belgisch deel van de Noordzee, en alle andere mariene, estuariene en kustgebonden publicaties van Belgische auteurs en wetenschappers en van buitenlandse wetenschappers geaffilieerd aan een Belgische instelling.

Meer info

Nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Integrated evaluation of marine food items: nutritional value, safety and consumer perception: final report
De Henauw, S.; Willems, J.; Sioen, I.; Van Camp, J.; Verbeke, W.; De Langhe, I.; Vanhonacker, F.; Cooreman, K.; Raemaekers, M.; Parmentier, K.; Vanrolleghem, P.A.; Verdonck, F.; Van Thuyne, N. (2006). Integrated evaluation of marine food items: nutritional value, safety and consumer perception: final report. Belgian Science Policy: Brussel. 103 + annexes pp.

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Eindrapport

Trefwoorden
    Consumers
    Food > Human food > Seafood
    Food consumption
    Health and safety
    Nutritional requirements
    België [Marine Regions]
    Marien

Project Top | Auteurs 
  • Integrated evaluation of marine food products: nutritional value, safety and consumer perception, meer

Auteurs  Top 
  • De Langhe, I.
  • Vanhonacker, F., meer
  • Cooreman, K., meer
  • Raemaekers, M., meer
  • Parmentier, K., meer
  • Vanrolleghem, P.A., meer
  • Verdonck, F., meer
  • Van Thuyne, N.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs