Vlaams Instituut voor de Zee

platform voor marien onderzoek

In:

Open Marien Archief

Het Open Marien Archief van België (OMA) biedt vrije toegang tot de digitale publicaties over de Vlaamse kust en het Belgisch deel van de Noordzee, en alle andere mariene, estuariene en kustgebonden publicaties van Belgische auteurs en wetenschappers en van buitenlandse wetenschappers geaffilieerd aan een Belgische instelling.

Meer info

Nieuwe zoekopdracht
meld een fout in dit recordmandje (0): toevoegen | toon Print-vriendelijke versie

Progress in live food production and use in fish and shellfish hatcheries
Sorgeloos, P. (1998). Progress in live food production and use in fish and shellfish hatcheries. Suisanzoshoku 46(3): 409-410
In: Suisanzoshoku, meer

Ook gepubliceerd als
  • Sorgeloos, P. (1998). Progress in live food production and use in fish and shellfish hatcheries, in: (1998). IZWO Coll. Rep. 28(1998). IZWO Collected Reprints, 28: pp. chapter 21, meer

Beschikbaar in Auteur 

Trefwoord
    Marien

Auteur  Top 
  • Sorgeloos, P., meer

Abstract
    Different species of microalgae, the rotifer, Brachionus spp., and the brine shrimp, Artemia spp., are essential live food in the farming of several species of molluscs (e.g. oyster, clam, scallop), crustaceans (e.g. marine shrimp, freshwater prawn, crabs) and fish (e.g. bass, bream, grouper, turbot, flounder, halibut, ayu). A brief overview is given of the latest developments in their production and use in industrial hatcheries.

 Top | Auteur