Open Marien Archief | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Open Marien Archief

Het Open Marien Archief van België (OMA) biedt vrije toegang tot de digitale publicaties over de Vlaamse kust en het Belgisch deel van de Noordzee, en alle andere mariene, estuariene en kustgebonden publicaties van Belgische auteurs en wetenschappers en van buitenlandse wetenschappers geaffilieerd aan een Belgische instelling.

Meer info

Nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print-vriendelijke versie

one publication added to basket [68510]
De ScheldeMonitor. Visiedocument voor de uitbouw van een informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium
Deneudt, K.; Mees, J.; Vanden Berghe, E. (2004). De ScheldeMonitor. Visiedocument voor de uitbouw van een informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium. Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ): Oostende. 16 + bijlagen pp.

Beschikbaar in Auteurs 
Documenttype: Projectrapport

Trefwoorden
    Informatiesystemen; België, Zeeschelde [Marine Regions]; Brak water; Zoet water

Project Top | Auteurs 
  • The development and realisation of the first phase of the ScheldeMonitor information system in the framework of "Research and Monitoring long-term planning Scheldt estuary" (LTV O&M), meer

Auteurs  Top 

Abstract
    De ScheldeMonitor is een online Vlaams-Nederlands informatiesysteem dat informatie bevat aangaande het onderzoek en de monitoring van het Schelde-estuarium. In dit visiedocument wordt beschreven wat de uitgangspunten waren die vooropgesteld werden bij het uitwerken van de eerste fase van ontwikkeling van de ScheldeMonitor. Daarnaast wordt ook aangegeven wat de toekomstvisie is voor het informatiesysteem in 2008. Dit visiedocument zal als leidraad dienen bij de uitwerking van de ScheldeMonitor 2008.

Alle informatie in IMIS valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs