Digitale VLIZ Marine Science Day 2021 - oproep voor abstracts

VMSD21 virtual
www.vliz.be/vmsd

Op 3 maart 2021 komt de VLIZ Marine Science Day 2021 met een pittig en beknopt digitaal programma. Stuur ons je abstract voor een online presentatie of digitale poster(video)presentie vóór 16 december.

De covid-19-pandemie gooide roet in het eten bij de jubileumeditie van de VLIZ Marine Science Day 2020. En het valt zeer moeilijk te voorspellen hoe de situatie zal zijn op 3 maart 2021 als de volgende editie ingepland staat. Maar omdat we beseffen dat jonge mariene wetenschappers ondertussen staan te popelen om hun nieuwste werk voor te stellen en kennis uit te wisselen, tunen we voor de 2021-editie helemaal helemaal over op digitaal!

We hebben het programma ingrijpend vernieuwd en gaan voor een pittig en beknopt programma van presentaties, interactie en verrassingselementen. Een ideale gelegenheid dus om je door een verscheidenheid aan inspirerende mariene wetenschap en fascinatie te leiden.

Je kan je eigen werk op twee manieren actief presenteren: via een online presentatie van vijf minuten of met een digitale posterpresentatie. Met dit laatste kan je jouw onderzoek presenteren in een korte video van 1 minuut, die nadien beschikbaar blijft op de VMSD-website. Stuur ons vóór 16 december je abstract door voor een van de twee formats.

Houd er rekening mee dat er geen abstracts worden gekopieerd van de geannuleerde editie van vorig jaar. U moet opnieuw indienen.

Hoe een abstract indienen voor #VMSD21?

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!