Geef jouw mening over de Europese missie 'gezonde oceaan, zeeën, kust- en binnenwateren'

Wat denk jij zelf over de huidige status van de oceaan, onze zeeën, kust- en binnenwateren? En wat zijn volgens jou de oplossingen om de druk op deze wateren te verminderen? Laat van je horen via een korte enquête die ongeveer 5 minuten in beslag neemt. Zo nemen we ieders mening mee in de input voor de Europese Commissie bij de verdere uitwerking van de missie om de oceaan, zeeën, kusten en rivieren te zuiveren en herstellen.

De Europese Commissie heeft zich ambitieuze doelen opgelegd om binnen een bepaalde periode enkele grote wereldwijde uitdagingen aan te pakken. De oceaan, onze zeeën, kusten en rivieren zuiveren en herstellen, is één van deze missies. En daar wil men in het toekomstige financieringsprogramma voor onderzoek en innovatie - Horizon Europe - ook sterk op inzetten.

De Europese Commissie wil graag de mening van al haar burgers horen hierover! Daarom stellen VLEVA, het VLIZ, de Blauwe Cluster en het Vlaams Departement Economie, Wetenschap en Innovatie een korte vragenlijst op waaraan iedereen kan deelnemen. Het resultaat van deze enquête zal dan ook dienen als input voor de Europese Commissie bij de verdere uitwerking van de missie. Laat van je horen en vul de korte enquête in voor zondag 18 oktober.

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Naar de enquête

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!