Workshop: bathymetrische survey data (deel 2) | Flanders Marine Institute
 

Flanders Marine Institute

Platform for marine research

Workshop: bathymetrische survey data (deel 2)

De Noordzee wordt druk bemeten door de overheid, onderzoeksinstellingen en de industrie. Zo ook voor hydrografische metingen. Diverse partijen bezitten bathymetrische survey-systemen en verzamelen bathymetrische survey-gegevens op zichzelf of via externe partijen.

In twee workshops willen we gaan bekijken hoe deze bathymetrische gegevens beter te ontsluiten en mogelijks te hergebruiken. Doel is om aanbevelingen te gaan formuleren rond het capteren en uitwisselen van bathymetrische data, waarmee zowel publieke en private partijen verder aan de slag kunnen.

  • Workshop 9 juni: Ervaringen delen en noden definiëren in de verschillende fases (plannen, verzamelen en delen van data)
  • Workshop 23 juni: Aanbevelingen finaliseren

De twee sessies gaan door donderdag 9 juni en donderdag 23 juni (telkens van 14:00-17:00) in het VAC Gent (Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent).

De workshop is gericht op bedrijven, wetenschappers, overheden en publieke organisaties.

Deelname is gratis voor leden en partners van De Blauwe Cluster. Niet-leden betalen een bijdrage in de kosten van 150 euro. Registreren kan nog tot en met 5 juni via deze link.