Bereikbaarheid | Battle For The North Sea

Met de wagen

Vanaf de E40 of E403 neemt u de afrit naar Brugge. Aansluitend volgt u de N351 naar de R30. Van hieruit is doorstroming naar verschillende openbare parkings mogelijk (zie verder). Het Provinciaal Hof zelf ligt in het hart van de Brugse binnenstad, in het midden van de Markt.

Parking

Op wandelafstand van het centrum vindt u enkele randparkings waar u gratis kan parkeren. Parkeren in de binnenstad is het voordeligst in ‘Parking Centrum Station’. Op vertoon van een parkeerticket kunnen de chauffeur én drie passagiers gratis gebruik maken van de bus naar én van het centrum van de stad. Voor deze parking rijdt u binnen in Brugge via de ring R30 (Buiten Begijnvest). Andere dichtgelegen ondergrondse betaalparkings in de Brugse binnenstad zijn Centrum Zand, Zilverpand, Biekorf of Pandreitje.

Meer info: www.visitbruges.be/parking

 

Met het openbaar vervoer

Trein

Er zijn op vaste basis treinverbindingen met Brugge vanuit onder andere Antwerpen, Brussel, Gent, Kortrijk en Oostende.

Meer info: www.belgianrail.be

Bus

Er bestaat een vlotte busverbinding tussen het Station en de Markt. Alle bussen met vermelding 'Centrum' stoppen in de buurt van de Markt. Lijn 12 stopt zelfs op enkele meters van het Provinciaal Hof (halte ‘Brugge Markt’).

Meer info: www.delijn.be

 


Te voet

De Brugse Markt ligt op zo’n 1,7 kilometer wandelen van het station.