Catalogus | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Catalogus

Zoek hier in de literatuurdatabank van de VLIZ-bibliotheek, een uitgebreide collectie van (inter)nationale marien wetenschappelijke literatuurgegevens.

Je kan de zoekactie ook beperken tot enkel de Belgische mariene literatuur of tot enkel die publicaties die in de bibliotheek aanwezig zijn (vink 'VLIZ-bibliotheek' aan).

Nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [344561]
Palmen op de Noordpool: Het grote verhaal van de klimaatverandering
Ter Horst, M. (2020). Palmen op de Noordpool: Het grote verhaal van de klimaatverandering. Derde druk. Gottmer: Haarlem. ISBN 978 90 257 6817 1.

Beschikbaar in  Auteurs 
    VLIZ: Children [102344]

Auteurs  Top 
  • Ter Horst, M.
  • Panders, W., illustrator

Abstract
    Iedereen heeft het over klimaatverandering. Maar bijna niemand snapt het. Jij wel, als je dit boek hebt gelezen. In Palmen op de Noordpool vertelt Marc ter Horst je alles over klimaatverandering. Het is een verhaal vol vulkanen, mammoeten en stoommachines. Met smeltende gletsjers, verwoestende orkanen en gniffelende inktvissen. En met dappere wetenschappers die diep in ijs boren om te laten zien dat klimaatverandering van alle tijden is, maar dat de opwarming van nu toch echt een ander verhaal is. Palmen op de Noordpool is een belangrijk boek over jou en je toekomst, maar ook een grappig boek vol verrassende informatie.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs