Uw gift maakt zeeonderzoek mogelijk! | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

Uw gift maakt zeeonderzoek mogelijk!

Ben je gepassioneerd door de zee en wens je marien onderzoek te steunen? Dat kan via De Zee als Goed Doel, de filantropiewerking van het VLIZ, het enige goede doel in Vlaanderen dat zich specifiek richt op marien wetenschappelijke kennis. De VLIZ-filantropieprojecten genereren wereldwijd nieuwe wetenschappelijke kennis ten voordele van een duurzame toekomst voor de zee, zodat ook jij kan blijven genieten van de zee.

Doneren kan via het online formulier hieronder of door te storten op het filantropierekeningnummer IBAN BE70 0017 1687 3425 (BIC GEBABEBB) van het Vlaams Instituut voor de Zee vzw (Bank: BNP Paribas Fortis. Address: Centrumplein 8a, 8450 Bredene).

Giften vanaf 40 EUR per jaar zijn fiscaal aftrekbaar (belastingvermindering van 45%). Indien je een fiscaal attest wenst te ontvangen, gelieve dan naam, voornaam, adres en ondernemingsnummer (indien het een bedrijf betreft) te vermelden.

(Om de impact van de coronacrisis op giften aan erkende instellingen te beperken, verhoogde de federale overheid de belastingvermindering voor giften - vanaf 40 EUR - gedaan in 2020 tijdelijk van 45% naar 60%)