VLIZ Marine Science Day 2020 - AFGELAST | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ Marine Science Day 2020 - AFGELAST

Met spijt moeten we aankondigen dat de VLIZ Marine Science Day van aanstaande woensdag 18 maart 2020 moet worden geannuleerd omwille van het Coronavirus COVID-19.  

We willen de 500+ deelnemers en medewerkers bedanken die al veel energie hadden geïnvesteerd in dit evenement. We zullen binnenkort het abstractenboek publiceren en meer communiceren over de VLIZ-prijzen. Ook de aankondiging van de volgende editie van de VLIZ Marine Science Day volgt later.

De 20ste editie van de VLIZ Marine Science Day belooft een speciale editie te worden. In 2020 viert het VLIZ namelijk zijn 20ste verjaardag met als centrale thema VLIZ doorbreekt grenzen. Voor deze 20ste editie keer verwachten we extra deelnemers en wijken we met de #VMSD20 uit naar een andere locatie: Cultuurcentrum De Grote Post in Oostende. Ook het programma krijgt voor deze feesteditie een grondige make-over. Voor het eerst vullen we het plenaire programma aan met verschillende parallelle break-out sessies. Voor elk wat wils! Meer dan ooit zal #VMSD20 een niet te missen feest zijn voor de mariene professional en student, boordevol opportuniteiten om te interageren met gelijkgestemden en de ideale gelegenheid om je netwerk te vergroten!

Interactieve sessies

Naast de klassieke plenaire keynotes en pre-doc presentaties, bieden we alle deelnemers de mogelijkheid om hun onderzoek en ideeën te delen tijdens een van de 10 interactieve sessies. Informatie over de beschikbare sessies is te vinden in de programma op de VMSD-website.

U kunt nog steeds een idee indienen voor de interactieve sessies Sea-nema en de Speakers Corner on Cool Ocean Tools tot 16 februari 2020.

  • Sea-nema: Heb je beeldmateriaal / videomateriaal van inspirerende historische of huidige oceaan (wetenschaps) activiteiten of fenomenen? Aarzel niet om uw idee hier te pitchen of contact op te nemen met Fons Verheyde voor meer informatie.
  • Speakers Corner on Cool Ocean Tools: heb je innovatieve tools of apps, strandvondsten, opmerkelijke hedendaagse of historische objecten ... met een interessant verhaal? Dien uw Cool Ocean Tool hier in of neem contact op met Nancy Fockedey voor meer informatie.

Maritieme en maritieme bedrijven kunnen zich ook nog aanbieden voor het Meet the Company-evenement High Tea with Sea Companies. Hiervoor stuur je een e-mail naar Karen Rappé, waarna we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bekijken.

Registratie

De registratie voor de VLIZ Marine Science Day 2020 is nu open. Via deze link kunt u zich registreren voor het evenement en aangeven welke interactieve sessies u graag zou bijwonen.

Registreer u uiterlijk op vrijdag 6 maart zodat we (zoveel als mogelijk) rekening kunnen houden met uw voorkeuren.

Meer informatie over het evenement is terug te vinden op de website van de VLIZ Marine Science Day: www.vliz.be/vmsd