VLIZ-webinar: Virtuele strandwandeling met zeeweetjes - winter | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-webinar: Virtuele strandwandeling met zeeweetjes - winter

Op woensdag 16 december organiseert het Vlaams Instituut voor de Zee een laatste virtuele strandwandeling in deze reeks. Wat valt er te beleven op het strand in de winter? Via een 5-tal zeeweetjes voorgeschoteld door Jan Seys – marien bioloog en woordvoerder bij het VLIZ – blijven we versteld staan over onder andere schelpen op het strand. Je krijgt er de wetenschappelijke achtergrond gratis bij, alsook de kans om vragen te stellen. De koude handen en voeten blijven die avond alvast achterwege! Inschrijven voor de ZOOM-sessie van 16 december (20:00-20:45) kan via onderstaande link. Heb je de eerdere webinars gemist? Herbekijk ze via het YouTube-kanaal van VLIZ.

Tot zolang de coronamaatregelen ons dwingen om op andere manieren in contact te staan met ons leergierige publiek, organiseert het VLIZ virtuele informatiesessies voor het brede publiek via ZOOM. Dit online platform is gemakkelijk en gratis te installeren op PC, laptop, tablet of mobiele telefoon. Wil of kun je geen programma downloaden, volg het webinar dan gewoon via je browser. Je hoeft geen account aan te maken.

Geïnteresseerd in deze winter-sessie? Via onderstaande link kan je registreren. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail voor je deelname op woensdagavond 16 december.

Naar de registratie

Hoe gaat het in zijn werk? In de bevestigingsmail vind je een link naar het webinar (achter ‘Join from PC, Mac, Linux, iOS or Android’). Klik op deze link om deel te nemen. Je komt tijdelijk terecht in de wachtruimte, waarna je toegang krijgt tot de webinar. We openen de deuren van het webinar om 19u55. Je eigen audio en video zal je niet kunnen inschakelen. Via de chatbox heb je wel de mogelijkheid om in interactie te gaan met de sprekers en de andere deelnemers. Klik hiervoor op het tekstballonnetje onderaan je scherm.

Je kan de eerdere virtuele wandelingen herbekijken via het YouTube-kanaal van VLIZ.