VLIZ-ledendag 2022 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-ledendag 2022

Speciaal voor haar leden organiseert het VLIZ op vrijdag 23 september 2022 een rondleiding in de gloednieuwe kantoorruimtes op de InnovOcean Campus. VLIZ-medewerkers staan je op verschillende locaties in het gebouw te woord en informeren je over het fascinerend werk dat ze uitvoeren.  

Primeur: Bezoek de gloednieuwe InnovOcean Campus
en hoor waar de VLIZ-collega’s in dit kantoorgebouw aan werken

De vorige ledendag ontvingen we jullie nog in een ruwbouw versie van de InnovOcean Campus. Eind deze zomer maken we de grote verhuis van de Wandelaarkaai naar de Jacobsenstraat. Eenmaal geïnstalleerd nodigen we met plezier de VLIZ-leden uit om in primeur een rondleiding te krijgen door de kantoorruimtes, inclusief een bezoek aan de ruime VLIZ-bibliotheek en om exclusief te genieten van het panoramisch zicht op de hoogste verdieping.  We sluiten af met een drankje.

Om de avond vlot te laten verlopen hanteren we opnieuw een rotatiesysteem waarbij groepen telkens op een ander tijdstip de 2u durende rondleiding aanvangen. Gelieve in het registratieformulier aan te geven hoe laat jullie wensen te starten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie: InnovOcean Campus, Jacobsenstraat 1, 8400 Oostende

Parkeren: Strandparking P3 Ankerstraat (ter hoogte van Hangtime) op 600m

Tram: Halte Weg naar Vismijn op 600m of Halte Oostende Duin en Zee op 700m

Aanvang: Naar keuze om 16u30, 17u00, 17u30, 18u00, 18u30, 19u00 of 19u30.

Registratie: Registreer voor 10 september op deze link. Let wel: registreer tijdig, het aantal plaatsen per tijdslot is beperkt. 

Gratis voor VLIZ-leden: We bieden deze avond gratis aan aan VLIZ-leden. Nodig gerust vrienden of familie uit; zij zijn zeker ook welkom.
Niet-leden kunnen deelnemen, mits een bijdrage van 10 euro per persoon of alsnog lid worden van het VLIZ.