VLIZ-ledendag 2023 | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-ledendag 2023

Naar jaarlijkse traditie organiseert het VLIZ een uniek event voor haar leden, in het bijzonder om hen te bedanken voor hun trouwe steun aan het marien onderzoek en uiteraard ook om hen te informeren over de verwezenlijkingen en de vooruitzichten van het VLIZ. Het is tevens het uitgelezen moment voor nieuwe leden om zich aan te sluiten bij het VLIZ en meer te weten te komen over de werking van het instituut en over de filantropiewerking De Zee als Goed Doel. Allen welkom op vrijdag 23 juni!

In primeur de nieuwbouw van het Marien Station Oostende bezoeken

Het VLIZ biedt haar leden de unieke kans om in primeur de uitbreiding van het Marien Station Oostende te bezoeken. Op vrijdag 23 juni 2023 verwelkomen we jullie aan de Slipwaykaai. Na een welkomstwoord van Algemeen Directeur Jan Mees kan je het gebouw betreden waar VLIZ-medewerkers je zullen informeren over hoe dit nieuwe gebouw bijdraagt tot hun marien onderzoek. We sluiten af met een drankje.

Om de middag/avond vlot te laten verlopen hanteren we een rotatiesysteem. Elke groep is maximaal anderhalf uur aanwezig. Gelieve in het registratieformulier aan te geven hoe laat jullie wensen te starten. Let wel: het aantal plaatsen per tijdslot is beperkt.

  • Wanneer?          Vrijdag 23 juni 2023
  • Aanvang?          Naar keuze om 15u, 16u, 17u, 18u, 19u of 20u
  • Waar?                Marien Station Oostende, Slipwaykaai 2, 8400 Oostende

Registreren

Deze avond is gratis voor VLIZ-leden en hun kinderen, maar registratie is wel verplicht en kan via form.vliz.be/nl/ledendag2023 (mogelijk tot 16 juni 2023).
Je kan ons ook contacteren via filantropie@vliz.be  of bellen op +32-(0)59-33 60 00.

Niet-leden zijn ook welkom die avond, mits een bijdrage van 15 EUR per persoon.
Meer info over hoe lid te worden van het VLIZ op www.vliz.be/nl/lidmaatschap.