VOORSTELLING BOEK: Mosdiertjes van de Zuidelijke bocht van de Noordzee | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

VOORSTELLING BOEK: Mosdiertjes van de Zuidelijke bocht van de Noordzee

Toegevoegd op 2009-06-15
Expertise van Hans De Blauwe (brandweerman, deelnemer aan de Expeditie Robinson en amateur-natuurkenner) over de biodiversiteit van de Bryozoa of mosdiertjes van onze kust werd verzameld in deze nieuwste uitgave van het Vlaams Instituut voor de Zee.

Deze uitgave van het Vlaams Instituut voor de Zee vult een lacune in voor zij die de biodiversiteit aan Bryozoa of Mosdiertjes aan onze kust willen onderzoeken. Het werk bevat naast determinatiesleutels en uniek fotomateriaal, informatie over niet minder dan 179 soorten.

Op maandag 22 juni 2009 (16:00) stelt Hans De Blauwe het boek ‘Mosdiertjes van de zuidelijke bocht van de Noordzee’ voor in de Beaufortzaal van de InnovOcean site (Wandelaarkaai 7, Ingang Pakhuis 69, Oostende).

Ter gelegenheid van de officiële voorstelling van dit nieuwe boek zal de auteur het werk toelichten en is voor alle aanwezigen een exemplaar voorzien.

De voorstelling start om 16.00 uur en wordt gevolgd door een receptie. Wie deze voorstelling wil bijwonen wordt gevraagd zich aan te melden via info@vliz.be of telefonisch op 059-34 21 30.


Het boek wordt verdeeld via het VLIZ (Wandelaarkaai 7, 8400 Oostende, België).

Het is te bestellen via mail (info@vliz.be) of telefoon (+ 32 (0)59 34 21 30).

Prijzen boek + verzending:

  • 25.00 EUR (bij afhaling in Oostende)
  • 30.00 EUR (doorsturen via De Post naar een adres in het binnenland)
  • 43.00 EUR (doorsturen via De Post naar een adres in het buitenland)


[Overzicht] [Login]