Het VLIZ groeit in al zijn afdelingen en zoekt diverse medewerkers | Vlaams Instituut voor de Zee
 

Vlaams Instituut voor de Zee

Platform voor marien onderzoek

VLIZ-nieuws

Het VLIZ groeit in al zijn afdelingen en zoekt diverse medewerkers

Toegevoegd op 2022-07-12
Ontdek zes nieuwe vacatures bij het Vlaams Instituut voor de Zee met heel diverse profielen. We verwelkomen meerdere data- en projectmanagers, een doctoraatonderzoeker aerosolen, een marien ingenieur en een extra medewerker voor de projectadministratie. Neem zeker een kijkje in ons aanbod en wie weet word je onze nieuwe collega!

Foto: VLIZ | Nick Decombel Fotografie
 
 • Projectmanager Open Science-team
  Heb je als wetenschappelijke master of PhD zin in de uitdaging om als projectmanager de European Open Science Cloud-initiatieven te coördineren waarin het Open Science-team van het VLIZ betrokken is? We bieden alvast een uitdagende en afwisselende job in een dynamische en internationale context. Solliciteren kan tot 15 augustus.
   
 • Junior datawetenschapper Biodiversiteit
  Ga als junior Master in de mariene wetenschappen of bioinformatica – en vaardig in datamanagement en programmeren – aan de slag met biodiversiteitsdata in het Vlaams Marien Datacentrum van het VLIZ. Je werkt binnen een Open Science context en steeds in goed overleg met de datatoeleveranciers. Solliciteren kan tot 15 augustus.
   
 • Project managers bij IT-afdeling VLIZ
  De IT-afdeling van het VLIZ is actief in een tiental, veelal internationale projecten om mariene datasystemen uit te bouwen en operationeel te houden. Door de gestage groei van het aantal projecten en uitbreiding van onze activiteiten richting HPC en Big data zijn we op zoek naar extra medewerkers voor verschillende contracten en een werfreserve. Voor Masters in de wetenschappen, bio-informatica of IT.  Solliciteren kan tot 28 augustus.
   
 • PhD-onderzoeker zeespray-aerosolen
  VLIZ zoekt een marien onderzoek(st)er om een doctoraat te beginnen op de invloed van microscopisch leven op de vorming en stabiliteit van zeeschuim. Zowel onderzoek combineert veldwerk en experimenten in het lab, en biologische observaties met analytische chemie. Voor masters in de toegepaste of exacte wetenschappen. Solliciteren kan tot 1 september. 
   
 • Marien ingenieur
  Het Marien Observatiecentrum van het VLIZ werft een marien ingenieur aan (BSc/MSc bioinformatica, electromechanica of industrieel ingenieur) die meewerkt in de exploitatie van het marien Lifewatch-observatorium (infrastructuur voor biodiversiteitsonderzoek in de Noordzee), maar ook mee instaat voor het onderzoeks- en innovatieproject Imagine, dat tools bouwt voor het analyseren van aquatische afbeeldingen die zijn uitgerust met kunstmatige intelligentie. Solliciteren kan tot 21 augustus.
   
 • Junior medewerker projectadministratie
  Ben je graag bezig met cijfers? Zoek je graag samen met collega’s naar oplossingen? Kom ons administratief team vervoegen om de administratie en financiële opvolging te doen van onze nationale, internationale en Europese projecten. Solliciteren kan tot 15 augustus.
Geen vacature gevonden die bij jou past? Houd onze website en (sociale) mediakanalen goed in de gaten. Want ook in het najaar lanceren we terug enkele boeiende vacatures.

 

Link: www.vliz.be/nl/vacatures[Overzicht] [Login]