IMIS

Publicaties | Instituten | Personen | Datasets | Projecten | Kaarten
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Microbiological spoilage of cooked and peeled brown shrimp (Crangon crangon)
Broekaert, K.; Heyndrickx, M.; Hoffman, S.; Devlieghere, F.; Herman, L.; Vlaemynck, G. (2008). Microbiological spoilage of cooked and peeled brown shrimp (Crangon crangon), in: Poli, B.M. et al. Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply: book of abstracts. pp. 103
In: Poli, B.M.; Parisi, G. (2008). Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply: book of abstracts. Firenze University Press: Firenze. ISBN 978-88-8453-745-4. 132 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 
Documenttype: Samenvatting

Trefwoord
    Marien/Kust

Auteurs  Top 
  • Broekaert, K., meer
  • Heyndrickx, M., meer
  • Hoffman, S., meer
  • Devlieghere, F., meer
  • Herman, L., meer
  • Vlaemynck, G., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs