Think Tank North Sea start visietraject rond milieuvriendelijke blauwe groei

Windmolens op zee
Think Tank North Sea

De Think Tank North Sea, de bottom-up gedreven denktank voor onze Noordzee is weer klaar om een nieuw visievormingstraject aan te vatten. Na een lange gedwongen pauze omwille van de Covid-19 pandemie zal op maandag 18 oktober (13-16u) een eerste werkgroepvergadering plaatsvinden rond het nieuwe thema 'Environmentally sustainable blue growth'.

Het thema 'Environmentally sustainable blue growth' kwam als winnaar uit de bus na een bottom-up gedreven selectieproces. Het trio Steven Degraer (KBIN, voorzitter werkgroep), Marc Huygens (DEME, rapporteur) en Steve Bauwens (POM West-Vlaanderen, rapporteur) zal de nieuwe werkgroep rond het thema in goede banen leiden.

Indien u interesse hebt om deel uit te maken van deze werkgroep en mee te bouwen aan een visie over hoe een duurzame economische ontwikkeling er in de toekomst op onze Noordzee kan uitzien, kan u zich nog steeds aanmelden. U kan hiervoor een mail sturen naar de werkgroepvoorzitter Steven Degraer (sdegraer@naturalsciences.be) of naar Steven Dauwe (steven.dauwe@vliz.be). Let wel, het lidmaatschap van een publieke of private organisatie beperkt zich in de regel tot maximaal 1 vertegenwoordiger (en een plaatsvervanger) per werkgroep teneinde een evenwichtige samenstelling te bekomen. Daarnaast wordt een actieve inbreng van individuele burgers aangemoedigd.

Meer op de website Think Tank North Sea

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!