BESS2022: waar wetenschap en blauwe industrie elkaar ontmoeten

Innovatiemarkt BESS2021
VLIZ & De Blauwe Cluster

Op woensdagnamiddag 18 mei verwelkomen VLIZ en de Blauwe Cluster je voor de tweede editie van de Blue Economy Science Summit (BESS).  Je ontmoet er bedrijven en kennisinstellingen uit de blauwe economie, en je maakt kennis met een aantal innovatieve projecten in deze boeiende sector. Het centrale thema is deze keer stakeholder engagement.  

Het VLIZ en De Blauwe Cluster willen met dit jaarlijkse event een brug slaan tussen het bedrijfsleven en de wetenschap, de samenwerking vergroten en samen een visie en strategie voor de toekomst van de blauwe economie bedenken. Kom op woensdagnamiddag 18 mei naar Bluebridge op het Wetenschapspark in Oostende. Maak kennis met en leg contacten met bedrijven en kennisinstellingen, en kom meer te weten over wat er allemaal leeft in de mariene en maritieme sector.

De Blue Economy Science Summit (BESS) is de opvolger van Marine Science Meets Maritime Industry (MSMMI). Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement worden ondernemers en wetenschappers uitgedaagd om na te denken over mariene en maritieme vraagstukken en daar samen een antwoord op te vinden. Het centrale thema is deze keer stakeholder engagement. Naast interessante keynotes en panelgesprekken over stakeholder engagement voorzien we een innovatiemarkt waar je diverse mariene onderzoeks- en innovatieprojecten kunt leren kennen. Bezoek tijdens ons live event diverse standen, ga met de projectpartners in gesprek en kom te weten wat de toekomst in petto heeft.

Check het programma en registreer gratis via het online registratieformulier (ten laatste op 10 mei 2022).

Vooraf registreren is gratis maar wel verplicht

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!