Het VLIZ groeit in al zijn afdelingen en zoekt diverse medewerkers

VLIZ recruteert
VLIZ | Nick Decombel Fotografie

Ontdek zes nieuwe vacatures bij het Vlaams Instituut voor de Zee met heel diverse profielen. We verwelkomen meerdere data- en projectmanagers, een doctoraatonderzoeker aerosolen, een marien ingenieur en een extra medewerker voor de projectadministratie. Neem een kijkje in ons aanbod! En wie weet word je onze nieuwe collega?

Heb je als wetenschappelijke master of PhD zin in de uitdaging om als projectmanager de European Open Science Cloud-initiatieven te coördineren waarin het Open Science-team van het VLIZ betrokken is? We bieden alvast een uitdagende en afwisselende job in een dynamische en internationale context. Solliciteren kan tot 15 augustus.
 

Ga als junior Master in de mariene wetenschappen of bioinformatica – en vaardig in datamanagement en programmeren – aan de slag met biodiversiteitsdata in het Vlaams Marien Datacentrum van het VLIZ. Je werkt binnen een Open Science context en steeds in goed overleg met de datatoeleveranciers. Solliciteren kan tot 15 augustus.
 

De IT-afdeling van het VLIZ is actief in een tiental, veelal internationale projecten om mariene datasystemen uit te bouwen en operationeel te houden. Door de gestage groei van het aantal projecten en uitbreiding van onze activiteiten richting HPC en Big data zijn we op zoek naar extra medewerkers voor verschillende contracten en een werfreserve. Voor Masters in de wetenschappen, bio-informatica of IT.  Solliciteren kan tot 28 augustus.
 

VLIZ zoekt een marien onderzoek(st)er om een doctoraat te beginnen op de invloed van microscopisch leven op de vorming en stabiliteit van zeeschuim. Zowel onderzoek combineert veldwerk en experimenten in het lab, en biologische observaties met analytische chemie. Voor masters in de toegepaste of exacte wetenschappen. Solliciteren kan tot 1 september. 

Het Marien Observatiecentrum van het VLIZ werft een marien ingenieur aan (BSc/MSc bioinformatica, electromechanica of industrieel ingenieur) die meewerkt in de exploitatie van het marien Lifewatch-observatorium (infrastructuur voor biodiversiteitsonderzoek in de Noordzee), maar ook mee instaat voor het onderzoeks- en innovatieproject Imagine, dat tools bouwt voor het analyseren van aquatische afbeeldingen die zijn uitgerust met kunstmatige intelligentie. Solliciteren kan tot 21 augustus.

Ben je graag bezig met cijfers? Zoek je graag samen met collega’s naar oplossingen? Kom ons administratief team vervoegen om de administratie en financiële opvolging te doen van onze nationale, internationale en Europese projecten. Solliciteren kan tot 15 augustus.

Geen vacature gevonden die bij jou past? Houd onze website en (sociale) mediakanalen goed in de gaten. Want ook in het najaar lanceren we terug enkele boeiende vacatures.

Naar de vacaturepagina op de VLIZ-website

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!