VLIZ-ledendag 2022: allen welkom op onze nieuwe locatie in de InnovOcean Campus!

InnovOcean Campus
VLIZ

Vanaf 12 september verhuist het VLIZ-team dat op de Wandelaarkaai werkt, naar de gloednieuwe InnovOcean Campus aan de Jacobsenstraat, even verderop in de haven van Oostende. Speciaal voor haar leden organiseert het VLIZ op vrijdag 23 september 2022 een exclusieve rondleiding in deze gloednieuwe kantoorruimtes, inclusief een bezoek aan de ruime VLIZ-bibliotheek. VLIZ-medewerkers staan je op verschillende locaties in het gebouw te woord en informeren je over het fascinerend werk dat ze uitvoeren. Geniet van het panoramisch zicht op de hoogste verdieping. We sluiten af met een drankje.

Om de avond vlot te laten verlopen hanteren we een rotatiesysteem, waarbij groepen telkens op een ander tijdstip de 2 uur durende rondleiding aanvangen. Gelieve in het registratieformulier aan te geven hoe laat je wenst te starten.

Meer info en inschrijven

Nog geen VLIZ-lid, maar toch geïnteresseerd in deze activiteit?

We bieden deze avond gratis aan voor onze VLIZ-leden. Nodig gerust jouw vrienden of familie uit; zij zijn zeker welkom. De niet-leden kunnen deelnemen, mits een kleine bijdrage van 10 euro per persoon. Of nog beter: overtuig ze ook om alsnog lid te worden van het VLIZ. Als particulier ben je al lid voor 30 euro per jaar, inclusief je partner voor 40 euro, en als student betaal je 10 euro per jaar.  

Word VLIZ-lid!

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!