Erfgoedcafé 2022 met focus op Oostends kusterfgoed

erfgoedcafe 2022
Kusterfgoed

Op zaterdag 22 oktober organiseert Kusterfgoed naar jaarlijkse traditie haar Erfgoedcafé, hét netwerkmoment voor alle erfgoedliefhebbers in de kustregio. Dit jaar vindt ze plaats in de gloednieuwe InnovOcean Campus, de nieuwe thuishaven van de erfgoedcel. 

Wat mag je verwachten?

Uiteraard is er die namiddag (vanaf 13:30) aandacht voor de pijlers van de werking van de kusterfgoedcel: digitalisering, behoud en beheer, ondersteuning en immaterieel en roerend erfgoed. Maar speciaal voor deze editie serveert Kusterfgoed ook een stevige portie historische info, met een grote link naar Oostende. Na de lezingen, vormingen en rondleidingen in de namiddag is er ’s avonds (tot 20:00) tijd om na te kaarten en te netwerken in het nostalgische ‘Erfgoedcafé’.

Deelnemen is gratis. Maar vergeet niet vooraf in te schrijven om zeker te zijn van een plaatsje in de lezing(en) van jouw keuze.

Programma en registreren

Ken je de Erfgoedcel Kusterfgoed (nog) niet?

Deze organisatie stelt het cultureel erfgoed – zowel het roerend als immaterieel erfgoed – van de gemeenten Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan en Blankenberge veilig voor toekomstige generaties.  

Meer info

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!