Het VLIZ zoekt nieuwe medewerkers

Aanbouw Marien Station Oostende
VLIZ | Bart De Smet

Ontdek nieuwe vacatures bij het Vlaams Instituut voor de Zee met heel diverse profielen. We verwelkomen onder andere een marien geoloog en een opleidingscoördinator voor het IODE/IOC-programma, en een Open Science Data Engineer. Neem een kijkje in ons aanbod! En wie weet word je onze nieuwe collega?

Heb je een passie voor mariene geologie? Wil je bijdragen aan geo-oplossingen voor de offshore energietransitie? Sluit je aan bij ons onderzoeksteam als geoloog of geofysicus voor het Clay Tectonics project. Dit innovatieve project onderzoekt kleitektonische kenmerken (CTF's) en hun invloed op het ontwerp en de installatie van offshore windfunderingen. Je doet onderzoek naar de geofysische beeldvorming en verwerking van deze kenmerken, zoals polygonale breuknetwerken en diapirische structuren, op het Belgisch Continentaal Plat. Solliciteren voor 10 januari 2023.
 

VLIZ zoekt een training coördinator ter versterking van het dynamische internationale team achter de Ocean Teacher Global Academy van UNESCO/IODE Project Office for IODE. Heb jij een passie voor capaciteitsontwikkeling? Steun je het idee dat oceaangerelateerde opleidingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en kan bijdragen aan het VN Decennium van Oceaanwetenschappen voor Duurzame Ontwikkeling? Solliciteren kan tot en met 22 december 2022.
 

  Sinds zijn oprichting beheert en verzamelt VLIZ heel wat mariene wetenschappelijke gegevens en informatie. Om de impact daarvan te vergroten, maakt het de data zo goed mogelijk open en openbaar. Het VLIZ datacentrum is nu op zoek naar een Open Science Data Engineer die kan helpen de datasystemen te moderniseren en zo gebruikers nog betere informatie te bezorgen. Solliciteren kan tot en met 30 november 2022.

   

  Naar de vacaturepagina op de VLIZ-website

  Suggesties

  Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

  Stuur ons je suggestie

  Artikel delen

  Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!