Heel wat vacatures marien onderzoek

Nore Praet doet aan beeldvorming van de waterkolom
VLIZ | Stefanie Reynaert

Deze maand lopen zowel op VLIZ, als bij UGent en UAntwerpen, diverse vacatures voor mariene onderzoekers in diverse thema's. Hieronder vind je een overzicht.

 • VLIZ werft aan: datawetenschapper voor analyse beeldvorming waterkolom
  Kom bij ons werken als data-analist aan een betere beeldvorming van partikels (sediment en plakton) in de waterkolom. Je staat in voor het programmeren van een automatische detectie en het opmeten van deeltjes op grote beelddatasets (3D en 2D). Ben je een MSc in de aard-, biologische of computerwetenschappen, en heb je ervaring met Python en/of R? Solliciteren kan tot 18 juni.
   
 • Doctoraat bij VLIZ: koolstofputten en -bronnen in kustzeeën beter doorgronden
  Vierjarige PhD-contract bij de VLIZ-onderzoeksafdeling Coastal Climate Change – in samenwerking met de MarSens-groep van de Universiteit Gent. Als we het succes emissiereducties goed willen kunnen evalueren, moeten we dringend meer inzicht krijgen in de details rond koolstofputten in de oceaan, en hoe processen in kustzeeën daarin een rol spelen. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteren kan tot 21 juli 2023.
   
 • PhD bij UAntwerpen voor onderzoek naar het herstel van getijdengebieden
  Dit PhD-project wil fundamenteel inzicht verwerven in de ecosysteemprocessen op herstelde getijdenwatergebieden, teneinde toekomstige herstelmaatregelen te verbeteren. Het onderzoek bestaat uit een combinatie van veldwaarnemingen in de Hedwige-Prosperpolder, in combinatie met veld- en laboratoriumexperimenten, om de modelvoorspellingen van de ecosysteemontwikkeling te verbeteren. Solliciteren voor 15 juni.
   
 • PhD-student bij UGent: functioneren van mariene ecosystemen
  Met behulp van veldwerk en labo-experimenten, doe je in dit PhD-project onderzoek naar de meervoudige factoren die druk uitoefenen op het functioneren van mariene ecosystemen en het aanleveren van ecosysteemdiensten (in het kader van het METRIC-project - Marine EcosysTem Responses in a multIple pressures Context). Solliciteren mogelijk tot 9 juni.
   

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!