Reisbeurzen voor de UN Ocean Decade Conference 2024 in Barcelona

UN Ocean Decade Conference 2024 Barcelona
UN Ocean Decade

Ben jij een jonge mariene wetenschapper actief in België of in het Globale Zuiden? Dan is deze oproep jouw kans om persoonlijk aanwezig te kunnen zijn op de Ocean Decade Conference 2024 in Barcelona. En er mee te werken aan de wetenschap die we nodig hebben voor de oceaan die we willen! De deadline om je kandidaat te stellen is 26 januari 2024.

Drie jaar na de start van het VN-decennium voor oceaanwetenschap ten behoeve van duurzame ontwikkeling (2021-2030) wil deze UN Ocean Decade Conferentie 2024 de gemeenschap en partners bijeenbrengen om de verwezenlijkingen te vieren en gezamenlijke prioriteiten voor de toekomst vast te stellen.

Onder het centrale thema ‘de wetenschap leveren die we nodig hebben voor de oceaan die we willen’ – hét basisprincipe van de Ocean Decade – willen het programma en satelliet events de oplossingsgerichte, transformatieve en innovatieve wetenschappelijke oplossingen tonen, en een dialoog op gang te brengen over het hele raakvlak tussen wetenschap, beleid en samenleving. Het zal een wereldwijd forum bieden voor regeringen, leiders, maritieme sectoren, filantropie, universiteiten, de particuliere sector, NGO's en anderen, om elkaar te ontmoeten en nieuwe partnerschappen en samenwerkingsverbanden te katalyseren.

De reisbeurzen worden gefinancierd door het Nationaal Decenniumcomité voor België (NDC-BE) en georganiseerd door het NDC-BE secretariaat in samenwerking met het Vlaams Marien Instituut (VLIZ). Solliciteer vóór 26 januari.

Meer informatie over de voorwaarden

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!