Meerdere openstaande vacatures bij VLIZ

VLIZ vacature marien ingenieur
VLIZ | Nick Decombel Fotografie

Wil jij als ingenieur bijdragen aan het bevorderen van marien onderzoek door innovatieve oceaanobservaties met mariene autonome systemen? Sluit je dan aan bij ons internationale, interdisciplinaire team van onderzoekers en ingenieurs die samen werken aan baanbrekende projecten op het gebied van onderzoek en innovatie. Werk met geavanceerde mariene robots zoals de AUV Barabas (Teledyne Marine), de OceanGlider Yoko (ALSEAMAR), de USV Adhemar (AutoNaut) en onze nieuwe lange-afstand-USV (binnenkort verwacht). Bekijk onze nieuwe vacature. Solliciteren kan tot 28 april.

Geraak je niet uitgepraat over electronica? Ben je geboeid door meetsystemen en hoe die processen aansturen en onderzoek vooruit stuwen? Voel je jezelf graag verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van meetinfrastructuur en neem je daar graag de leiding in? Vind je dat extra uitdagend om dat aan boord van schepen en op zee mogelijk te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Als Marien Ingenieur lever je technische kennis en stuur je bovendien een kleine ploeg medewerkers aan ter ondersteuning van marien onderzoek. Solliciteren kan tot en met 31 maart.

Hou je ervan om de weg naar kennis zo vlot mogelijk te maken? Zou je jezelf willen ontwikkelen tot een expert in de verwerking van informatie? Wil je bovendien graag aan de slag te midden van een dynamische wetenschappelijke bibliotheek en heb je een passie voor de zee? Grijp je kans en verdiep je samen met ons in domeinen als mariene biologie, aquacultuur, blauwe economie en maritieme geschiedenis. Soliciteren kan tot en met 31 maart.

Het secretariaat van de European Marine Board (EMB) is op zoek naar een Executive & Finance Officer. Als administratieve duizendpoot ontferm je je over de administratieve en operationele werking van de organisatie, het financieel beleid en ondersteun je verschillende andere taken zoals event-organisatie en communicatie. De geselecteerde kandidaat zal tewerkgesteld worden door het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) en gedetacheerd worden naar het secretariaat van de European Marine Board IVZW dat ook in de InnovOcean Campus te Oostende gehuisvest is. Solliciteren kan nog tot 14 maart.

Als sterk groeiende onderzoeksinstelling is het VLIZ op zoek naar een financieel medewerker projectadministratie. Ga je graag aan de slag met cijfers? Zoek je graag naar oplossingen samen met collega’s? Wil je graag je steentje bijdragen in de ondersteuning van de mariene wetenschappen? Dan is deze job iets voor jou! Vrij op te solliciteren.

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!