Ontdek wat Unesco doet in Vlaanderen op Unesco-trefdag

Iedereen met interesse voor Unesco, of betrokken is bij Unesco-netwerken, -programma's, of -erkenningen, nodigen we graag uit op de Unesco-trefdag op donderdag 14 oktober in Brussel. VLIZ is co-organisator, en zorgt voor enkele mariene toetsen in het programma.

Met een programma bestaande uit verschillende sessies - met presentaties en panelgesprekken - willen we iedereen die werkt rond Unesco in Vlaanderen in de kijker zetten en deelnemers de kans geven elkaars activiteiten te leren kennen. We sluiten af met een drink.

Leer Unesco in Vlaanderen kennen in de algemene open sessie in de voormiddag. In de namiddag kies je twee maal een sessie over diverse thema's, gaande van burgerwetenschap en informeel leren, Unesco-gebieden in Vlaanderen en klimaatverandering, tot artificiële intelligentie en erfgoed.

Het VLIZ draagt bij aan de sessies 'Burgerwetenschap: hoe kunnen wij bijdragen aan onderzoek?' en 'Unesco en klimaatsverandering'.

Een gedetailleerd programma en registratieformulier vind je op de website van de Vlaamse Unesco Commissie. Inschrijven kan nog tot 7 oktober.

 

Programma en inschrijven

Suggesties

Heb je zelf ideeën, interessante weetjes ...

Stuur ons je suggestie

Artikel delen

Lijkt dit artikel iets voor uw vrienden of collega’s? Deel het met hen!